Numărul angajaților Ministerului Afacerilor Interne (MAI) infectați cu noul coronavirus a ajuns la 197. Dintre aceștia, un angajat este în stare extrem de gravă, iar alți doi în stare gravă. Informațiile au fost prezentate de către secretarul MAI Sergiu Golovaci în cadrul unui briefing de presă, pe 11 noiembrie.

„Pe perioada săptămânii precedente am avut confirmați 181 de angajați ai MAI. Din cei infectați anterior, 165 s-au vindecat și au revenit la serviciu. La ziua de astăzi avem cazuri active în rândul angajaților MAI – 197.

Dintre care, un coleg de al nostru este într-o stare extrem de gravă, sub monitorizarea medicilor. Doi angajați ai MAI sunt în stare gravă, 19 au forme de gravitate medie și 175 de angajați au forme satisfăcătoare și își petrec tratamentul în condiții de domiciliu sub medicilor.

În spitalul MAI sunt internați 26 de angajați, care primesc tratamentul prestabilit de medici”, a declarat Sergiu Golovaci.

Alte 1 115 cazuri de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova pe 11 noiembrie. Bilanțul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 84 707.

Încă 20 de persoane au murit după ce s-au infectat cu COVID-19, în ultimele 24 de ore pe teritoriul Republicii Moldova. Bilanțul deceselor a ajuns la 1 950.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!