Primăria municipiului Chișinău anunță că pe 2 decembrie va avea loc a doua licitația deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău.

La concurs sunt expuse 15 locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate în parcurile din sectoarele capitalei, în preajma zonelor verzi și a lacurilor, precum și pe alei, inclusiv pe str. Melestiu, 11, str. Valea Trandafirilor, sector Botanica, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Prof. Ion Dumeniuk, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Igor Vieru, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, sector Ciocana și în Parcul „Mezon”, bd. Moscova, sector Râșcani etc.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!