/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primăria anunță a doua licitație pentru închirierea locurilor unde pot fi amplasate gherete în Chișinău

missing
11 noiembrie 2020, ora 08:43

Primăria municipiului Chișinău anunță că pe 2 decembrie va avea loc a doua licitația deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău.

La concurs sunt expuse 15 locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate în parcurile din sectoarele capitalei, în preajma zonelor verzi și a lacurilor, precum și pe alei, inclusiv pe str. Melestiu, 11, str. Valea Trandafirilor, sector Botanica, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Prof. Ion Dumeniuk, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. Igor Vieru, bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru, sector Ciocana și în Parcul „Mezon”, bd. Moscova, sector Râșcani etc.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram