Discuții aprinse în timpul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8. Invitații emisiunii, deputatul PSRM Bogdan Țîrdea și deputatul PAS Oazu Nantoi, și-au adus acuzații reciproce. Cei doi au reprezentat candidații la alegerile prezidențiale din 15 noiembrie.

În timpul emisiunii, parlamentarul PSRM l-a întrerupt de mai multe ori pe celălalt invitat și a vorbit în acelaşi timp cu Oazu Nantoi. La intervenția jurnalistei Natalia Morari, acesta a continuat să vorbească.

După ce s-a propus să-i fie deconectat microfonul, Țîrdea s-a ridicat și a spus că părăsește studioul, însă la scurt timp s-a răzgândit și a continuat să-l întrerupă pe deputatul PAS.

Vedeți mai jos emisiunea integrală:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!