Îmbrânceli între un deputat al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și al Partidului Socialiștilor (PSRM) au avut loc la Editura „Universul”, unde ar fi fost tipărite ilegal ziarele electorale ale candidatului independent la alegerile prezidențiale, susținut de socialiști, Igor Dodon.

Îmbrânceli au avut loc între deputatul Grigore Novac și legislatorul Lilian Carp. Conflictul între cei doi s-a iscat în momentul în care deputatul PAS Lilian Carp a încercat să intre în încăperea în care oamenii legii documentau acțiunile care au avut loc la tipografie, iar legislatorul socialist Grigore Novac a blocat ușa și nu i-a permis accesul.

Conflictul între cei doi a fost aplanat după ce au intervenit oamenii legii. Vedeți aici detalii despre cazul de la Editura „Universul”.

Amintim că anterior deputatul Grigore Novac s-a luat la harț și cu deputatul PAS Mihai Popșoi în platoul TV8.

Video: Facebook: Sandu Scodin/ Facebook: Democrația Acasă

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!