Ghinion matinal pentru o șoferiță din capitală, care s-a pomenit cu un pilon peste mașină. Stâlpul a fost doborât de o autospecială, care încărca gunoiul. Șoferița și un pasager au scăpat ca prin urechile acului, doar pentru că pilonul a căzut peste partea din spate a automobilului. Acum, poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc incidentul, dar și cine achită prejudiciile.  

CĂTĂLIN GORIA, TV8: „Pilonul a căzut peste automobilul Volkswagen, în timp ce vira la dreapta, pe strada Mușatinilor. Potrivit martorilor, stâlpul s-a prăbușit, după ce o autospecială de la autosalubritate a acroșat un cablu”.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 9, în această dimineață. Acest tânăr susține că se deplasa în mașină, împreună cu mama sa, iar la un moment dat, pilonul s-a prăbușit și a căzut peste vehicul.

„Șoferul, efectuând manevra la dreapta, doamna este speriată și nu poate vorbi. Efectuând manevra la dreapta s-au auzit niște zgomote, apoi a căzut stâlpul peste mașină.”

 Tânărul susține că au scăpat ca prin urechile acului.

“Noi eram în față. Eu ca pasager și doamna la volan. Bine că nu erau pasageri în spate să fi fost era să fie mai grav. Acoperișul a fost boțit, interiorul tot”.

Muncitorii de la Regia Autosalubritate au refuzat să ofere detalii.

Poliția a înregistrat cazul, iar acum urmează să stabilească cine se face vinovat și cine achită prejudiciile. Potrivit pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brânzăniuc, pilonul rupt a fost evacuat, iar în locul lui se va instala altul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!