A început distribuirea celor 2 934 017 de buletine de vot către consiliile electorale de circumscripție electorală, informează Comisia Electorală Centrală. 

„Securitatea procesului de distribuire a buletinelor de vot este asigurată de către colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne și ai Serviciului de Informații și Securitate”, spun reprezentanții CEC.

Totodată, sunt distribuite și echipamentele de protecție împotriva COVID-19, destinate activității organelor electorale inferioare pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie 2020.

Scrutinul prezidențial se va desfășura duminică, 15 noiembrie. Secțiile de vot își vor începe activitatea la ora 07:00 și va dura până la ora 21:00. 

Foto: CEC

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!