Un tânăr de 27 de ani a fost reținut după ce a atacat carabinierii și avut un comportament agresiv. Totul s-a întâmplat în sectorul Buiucani al Capitalei.

„La apropierea carabinierilor persoana a devenit agitată și agresivă. Aceasta a atacat carabinierii și a încercat să fugă, dar a fost reținută. În urma verificărilor, asupra individului au fost găsite 20 de pachețele de polietilenă de model zip-lock cu o substanță galben-verzuie cu miros specific”, spun carabinierii.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă și tânărul în vârstă de 27 ani a fost condus la IP Buiucani pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!