/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Zis și făcut: Candu publică o discuție care ar fi dintre Dodon și oameni apropiați lui Plahotniuc, imediat după alegerile din 2016 

missing
12 noiembrie 2020, ora 14:07

Zis și făcut. Președintele Grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu, a publicat o fotografie care ar demonstra că Igor Dodon ar fi avut o discuție cu oameni din anturajul fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, Serghei Iaralov și Constantin Botnari. Conversația ar fi avut loc în 2016, după alegerile prezidențiale.

Andrian Candu susține că conversația a avut loc la ora 01:00, imediat după aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale de atunci. În imaginea, publicată de Candu, Igor Dodon ar face promisiuni și spune că „este o echipă” cu cei care vorbește.

„Igor Nikolaevici, mai ții minte discuția de la ora 01:00, 14 noiembrie 2016, imediat după aflarea rezultatelor alegerilor prezidențiale? Dragi prieteni, iată o confirmare în plus, despre care Dodon a mințit când a negat că nu a mulțumit echipei PDM că l-a ajutat să devină președinte”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Purtătoarea de cuvânt a candidatului la alegerile prezidențiale Igor Dodon, Ludmila Munteanu, a declarat că „aceasta e probabil ultima sforțare a lui Candu and Company să o ajute pe favorita lor Maia Sandu să ajungă președinte”.

Precizăm că în trecut, Serghei Iaralov a fost vicepreședinte al partidului Democrat și a fost cunosc drept persoană apropiată și om de încredere al fostului lui PD, Vladimir Plahotniuc. Constantin Botnari este cunoscut, la fel, pentru faptul că a fost una dintre persoanele apropiate ale lui Plahotniuc. Botnari mai este cunoscut pentru porecla „borsetka”.

Amintim că într-o intervenție live, pe 4 noiembrie curent, liderul Grupului Pro Moldova a dezvăluit că în noaptea după alegerile prezidențiale din 2016, Igor Dodon, împreună cu soția sa, Galina Dodon, a mers personal la Vladimir Plahotniuc, fostul lider al Partidului Democrat, și i-au mulțumit pentru susținerea acordată în timpul campaniei electorale de atunci. Tot de curând, Andrian Candu a declarat că PD a acordat ajutor lui Igor Dodon pentru a câștiga scrutinul prezidențial din 2016.

„Din câte am înțeles, PD s-a implicat în foarte multe regiuni și au fost rugați și primari, și consilieri și echipele din teritoriu să-l ajute pe Dodon la alegerile din 2016. Ba mai mult decât atât, Igor Nikolaevici Dodon a și echipei Partidului Democrat și echipei domnului Plahotniuc, că a fost ajutat să câștige în 2016. Eu nu am probe, dar cunosc informație că în acea noapte, de după alegeri, Igor Nikolaevici Dodon, împreună cu prima doamnă, doamna Galina, chiar l-au vizitat personal pe domnul Plahotniuc și l-au mulțumit că Igor Nikolaevici devine președinte Republicii Moldova, acum patru ani”, a spus Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram