Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale are un nou director. Mai exact, este vorba despre un director care anterior a mai ocupat această funcție – Silvia Cibotari. Decizia a fost luată în ședința Guvernului de ieri. Astfel a fost demis Eremei Priseajniuc din această funcție.

Silvia Cibotari a fost director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale în perioada decembrie 2019 – iunie 2020. Noul director și-a început activitatea la AMDM astăzi.

Este a treia oară într-un singur an când la AMDM se schimbă directorul. În ultimii doi ani, instituția a cunoscut patru directori – Vladislav Zara, numit de Guvernul Filip, Zinaida Bezverhni – numită de Guvernul Sandu, Silvia Cibotari, numită de Guvernul Chicu și Eremei Priseajniuc, de asemenea numit în funcție de Guvernul Chicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!