Audi introduce modelul SQ5 facelift. Modelul actualizat arată acum chiar mai impresionant. Motorul său V6 diesel de 3.0 litri produce 341 CP, oferă puterea fără probleme și cu forță.

Designul mai clar subliniază caracterul sportiv al SUV-ului sport. Iar stopurile cu noua tehnologie digitală OLED sunt disponibile ca opțiune pentru modelul Q5 de top.

V6-le de 3.0 litri produce 341 CP (anterior 347 CP) și 700 Nm de cuplu. Plaja largă de turații a motorului poate fi utilizată continuu între 1.750 rpm și 3.250 rpm (anterior între 2.500 la 3.100 de rpm). Propulsorul își dezvoltă puterea mai devreme și mai puternic decât înainte. Poate face 0-100 de km/h în 5.1 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Află mai multe, dar şi dacă îţi permiţi maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!