/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Premieră: Renault introduce noua, a treia generaţie Kangoo, alături de noul Express

missing
12 noiembrie 2020, ora 13:09

Renault prezintă în avanpremieră noua generaţie a modelului Kangoo, a treia la număr, alături de noul model Express (prima sa generaţie a existat şi a fost produsă între anii 1985-2002), fiecare disponibil atât în versiunile LCV, cât și în versiunile dedicate pentru transportul de pasageri.

Această gamă complementară de patru vehicule va fi prezentată și comercializată din primăvara anului 2021. Iată primele detalii.

De menţionat iniţial că de la momentul apariţiei modelului, din 1997 şi până în prezent, în toată lumea au ajuns peste patru milioane de unităţi. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram