Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că își mai ia încă trei zile libere pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent Igor Dodon, susținut de PSRM. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă, anunțată de stafful lui Dodon.

Ion Ceban a apărut în conferință alături de câțiva primari ai suburbiilor municipiului Chișinău.

Mi-am luat trei zile libere – astăzi, mâine și sâmbătă pentru a fi alături de echipă, alături de colegi. De asta sunt aici, în fața dumneavoastră – ca să anunț ori de câte ori iau o decizie. Consider că așa este corect și procedez așa deoarece vreau să fiu corect atât cu cetățenii noștri, dar mai cu seamă, în aceste condiții, alături de cei care îmi sunt colegi”, a declarat Ceban.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!