/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Primarul Capitalei, Ion Ceban, își ia încă trei zile libere pentru a se implica în campanie în susținerea lui Dodon

missing
12 noiembrie 2020, ora 13:49

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că își mai ia încă trei zile libere pentru a se implica în campania electorală a candidatului independent Igor Dodon, susținut de PSRM. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă, anunțată de stafful lui Dodon.

Ion Ceban a apărut în conferință alături de câțiva primari ai suburbiilor municipiului Chișinău.

Mi-am luat trei zile libere – astăzi, mâine și sâmbătă pentru a fi alături de echipă, alături de colegi. De asta sunt aici, în fața dumneavoastră – ca să anunț ori de câte ori iau o decizie. Consider că așa este corect și procedez așa deoarece vreau să fiu corect atât cu cetățenii noștri, dar mai cu seamă, în aceste condiții, alături de cei care îmi sunt colegi”, a declarat Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram