/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Rinichi pentru transplant, transportat cu mare viteză. De la Padova la Milano cu un Lamborghini

missing
12 noiembrie 2020, ora 10:13

Maşina oferită de compania Lamborghini poliţiei de stat italiene în anul 2017 a ajuns din nou în centrul atenţiei. Cu aceasta s-a putut transporta un rinichi necesar unui transplant, de la Padova la Milano, într-un timp foarte scurt şi cu peste 200 de km/h.

Astfel de intervenții, anume cu maşini de patrulare, au permis salvarea mai multor vieți până acum, potrivit poliției italiene. Transportarea cu un acestea, unde mai pui cu un supercar, este considerată mai optimă, comparativ cu un elicopter sau avion.

În aceste cazuri, în care transportul este planificat până în cele mai mici detalii, este totuși esențial să se asigure viteza maximă de mișcare și conservarea corectă a organelor transportate. Citeşte articolul mai departe şi vezi imagini din cadrul unei intervenţii recente, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram