Maşina oferită de compania Lamborghini poliţiei de stat italiene în anul 2017 a ajuns din nou în centrul atenţiei. Cu aceasta s-a putut transporta un rinichi necesar unui transplant, de la Padova la Milano, într-un timp foarte scurt şi cu peste 200 de km/h.

Astfel de intervenții, anume cu maşini de patrulare, au permis salvarea mai multor vieți până acum, potrivit poliției italiene. Transportarea cu un acestea, unde mai pui cu un supercar, este considerată mai optimă, comparativ cu un elicopter sau avion.

În aceste cazuri, în care transportul este planificat până în cele mai mici detalii, este totuși esențial să se asigure viteza maximă de mișcare și conservarea corectă a organelor transportate. Citeşte articolul mai departe şi vezi imagini din cadrul unei intervenţii recente, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!