Conducea în stare de ebrietate și își alăpta copilul în acelaşi timp, deplasându-se haotic pe un drum. Este vorba despre o tânără de 30 de ani din Hrușova din raionul Criuleni. 

„Polițiștii aflați la supravegherea circulației rutiere au observat un automobil care se deplasa neuniform. După ce au stopat mașina, polițiștii au depistat la volan o tânără de 30 de ani cu un copil de aproximativ un anișor în brațe. Femeia conducea automobilul concomitent alăptând copilul. Din salonul mașinii se simțea un miros puternic de alcool, fapt ce i-a determinat pe polițiști să solicite șoferiței să treacă testul alcoolscopic”, spun angajații Poliției.

În timpul audierilor, femeia a declarat polițiștilor că „vine de la o cumetră”, iar mașina aparține tatălui ei.

Rezultatul testului alcoolscopic a arătat că femeia era în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de 0,92 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Toate circumstanțele urmează să fie stabilite, iar permisul de conducere al șoferiței a fost ridicat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!