/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Beată și cu copilul în brațe. O tânără din Criuleni, prinsă de polițiști în timp ce conducea haotic un automobil 

missing
12 noiembrie 2020, ora 16:37

Conducea în stare de ebrietate și își alăpta copilul în acelaşi timp, deplasându-se haotic pe un drum. Este vorba despre o tânără de 30 de ani din Hrușova din raionul Criuleni. 

„Polițiștii aflați la supravegherea circulației rutiere au observat un automobil care se deplasa neuniform. După ce au stopat mașina, polițiștii au depistat la volan o tânără de 30 de ani cu un copil de aproximativ un anișor în brațe. Femeia conducea automobilul concomitent alăptând copilul. Din salonul mașinii se simțea un miros puternic de alcool, fapt ce i-a determinat pe polițiști să solicite șoferiței să treacă testul alcoolscopic”, spun angajații Poliției.

În timpul audierilor, femeia a declarat polițiștilor că „vine de la o cumetră”, iar mașina aparține tatălui ei.

Rezultatul testului alcoolscopic a arătat că femeia era în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de 0,92 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Toate circumstanțele urmează să fie stabilite, iar permisul de conducere al șoferiței a fost ridicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram