Deputatul DA Liviu Vovc a solicitat MAI, în regim de urgență, sancționarea celor care au organizat astăzi marșul în susținerea lui Igor Dodon în centrul Chișinăului. Potrivit lui, la marș nu s-au respectat măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19.

„Doar ieri am avut record absolut de cazuri noi de infectare cu COVID-19. 40% din aceste cazuri au fost din Chișinău. Doar la o zi distanță, un candidat la funcția de președinte își permite să încalce vădit măsurile de  prevenire şi control a infecţiei COVID-19, organizând evenimente cu un număr mai mare de 50 de participanți”, a declarat Liviu Vovc pe pagina sa de Facebook.

„Am solicitat MAI în regim de urgență identificarea tuturor circumstanțelor, sancționarea celor care nu au respectat măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19 și a celor care au organizat aceste evenimente. Dacă vrem cu adevărat să fie bine în țară, ar trebui să începem să fim cu toții responsabili, mai ales acei care se vor Președinți”, a conchis Vovc.

Precizăm că, astăzi la Chișinău, dar și în alte localități din țară au avut loc mai multe marșuri în susținerea socialiștilor.

De dimineață, în fața Băncii Naționale a Moldovei s-au adunat mai mulți susținători ai lui Dodon, asta în ciuda pandemiei și restricțiilor. Mai mult, în timpul marșului nu a fost păstrată distanța socială.

Potrivit reporterei TV8 Mihaela Dicusar care se afla la fața locului, oamenilor le-au fost împărțite veste, steaguri și măști cu inscripția lui Igor Dodon.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!