/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ MOBVARO-M, cel mai mare producător autohton de MOBILĂ, din țară!

missing
13 noiembrie 2020, ora 09:55

Descoperiți cel mai mare sortiment de mobilă de marca MOBVARO-M, la cele mai bune prețuri din Moldova.

De 20 de ani, Rețeaua de magazine Mobvaro.md oferă mobilă la cel mai bun raport preț-calitate, un sortiment vast, culori moderne și stoc disponibil. De asemenea, compania Mobvaro-M, oferă servicii de livrare și asamblarea mobilierului pe tot teritoriul țării.

Magazinul de Mobila, MOBVARO-M, vă propune modele exclusive de mobila moale, saltele ortopedice, bucătării, antre-uri, mobilier pentru copii dar și pentru birou.

La moment Rețeaua de Magazine de mobilă „Mobvaro-M” numără 23 magazine pe tot teritoriul Republicii Moldova, inclusiv șase în orașul Chişinău!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram