PAS despre marșul socialiștilor care a fost organizat pe timp de pandemie: „Este rușinos”

missing
13 noiembrie 2020, ora 12:01

Reprezentanții PAS au comentat marșul de astăzi de la Chișinău al socialiștilor care a fost organizat pe timp de pandemie. Potrivit lor, este rușinos pentru un președinte în funcție să-și încheie campania electorală cu un miting.

„Ce poate fi mai rușinos decât un președinte în funcție care își încheie campania cu protest/miting. Un președinte bun ar fi avut deja suportul oamenilor. Mergem la vot!”, a declarat pentru tv8.md Andrei Spînu, secretar PAS.

Precizăm că, astăzi la Chișinău, dar și în alte localități din țară au avut loc mai multe marșuri în susținerea socialiștilor.

De dimineață, în fața Băncii Naționale a Moldovei s-au adunat mai mulți susținători ai lui Dodon, asta în ciuda pandemiei și restricțiilor. Mai mult, în timpul marșului nu a fost păstrată distanța socială.

Potrivit reporterei TV8 Mihaela Dicusar care se afla la fața locului, oamenilor le-au fost împărțite veste, steaguri și măști cu inscripția lui Igor Dodon.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram