Reprezentanții PAS au comentat marșul de astăzi de la Chișinău al socialiștilor care a fost organizat pe timp de pandemie. Potrivit lor, este rușinos pentru un președinte în funcție să-și încheie campania electorală cu un miting.

„Ce poate fi mai rușinos decât un președinte în funcție care își încheie campania cu protest/miting. Un președinte bun ar fi avut deja suportul oamenilor. Mergem la vot!”, a declarat pentru tv8.md Andrei Spînu, secretar PAS.

Precizăm că, astăzi la Chișinău, dar și în alte localități din țară au avut loc mai multe marșuri în susținerea socialiștilor.

De dimineață, în fața Băncii Naționale a Moldovei s-au adunat mai mulți susținători ai lui Dodon, asta în ciuda pandemiei și restricțiilor. Mai mult, în timpul marșului nu a fost păstrată distanța socială.

Potrivit reporterei TV8 Mihaela Dicusar care se afla la fața locului, oamenilor le-au fost împărțite veste, steaguri și măști cu inscripția lui Igor Dodon.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!