Cu două zile înainte de cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile președintelui, premierul Ion Chicu și-a prezentat raportul cu privire la realizarea programului de guvernare cu ocazia împlinirii unui an de activitate. După ce a prezentat acțiunile executivului, referindu-se la turul doi de scrutin, premierul a lăsat să se înțeleagă că îl susține pe candidatul independent Igor Dodon, deși nu a spus concret numele concurentului. 

Bineînțeles, ca cetățean al Republicii Moldova, eu tot am preferințe. Nu vreau să utilizez această platformă pentru a spune pentru care candidat, dar este clar pe cine susțin eu și este clar de ce”, a declarat Ion Chicu.

Atunci când a fost investit Guvernul, Ion Chicu a declarat că executivul pe care îl conduce este unul tehnocrat.

Amintim că Ion Chicu a fost înaintat de o majoritate din Parlament creată de Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor, formațiune care îl susține deschis pe Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!