/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premierul Ion Chicu despre turul doi de scrutin: „Este clar pe cine susțin și este clar de ce”

missing
13 noiembrie 2020, ora 12:38

Cu două zile înainte de cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile președintelui, premierul Ion Chicu și-a prezentat raportul cu privire la realizarea programului de guvernare cu ocazia împlinirii unui an de activitate. După ce a prezentat acțiunile executivului, referindu-se la turul doi de scrutin, premierul a lăsat să se înțeleagă că îl susține pe candidatul independent Igor Dodon, deși nu a spus concret numele concurentului. 

Bineînțeles, ca cetățean al Republicii Moldova, eu tot am preferințe. Nu vreau să utilizez această platformă pentru a spune pentru care candidat, dar este clar pe cine susțin eu și este clar de ce”, a declarat Ion Chicu.

Atunci când a fost investit Guvernul, Ion Chicu a declarat că executivul pe care îl conduce este unul tehnocrat.

Amintim că Ion Chicu a fost înaintat de o majoritate din Parlament creată de Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor, formațiune care îl susține deschis pe Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram