Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

politic

/VIDEO/ Dodon, despre oponenții săi în fața mulțimii de la mitingul electoral: „Până nu primesc înapoi la bot, nu înțeleg”

13 noiembrie 2020, ora 12:12
Distribuie:

Candidatul la alegerile prezidențiale Igor Dodon, susținut de PSRM, a lansat amenințări deschise față de oponenții săi. În fața manifestanții, de la mitingul electoral organizat de socialiști în Capitală în ciuda pandemiei și măsurilor restrictive, Dodon spune că oponenții săi „nu înțeleg până nu primesc la bot”. 

„Vedeți ce fac oponenții noștri. Ei au trecut toate liniile roșii. Noi nu i-am atins până pe 1 noiembrie, nu i-am criticat, nu le-am pomenit numele lor. Dar ei au întrecut orice limită, până nu primesc înapoi la bot, nu înțeleg. Trebuie să fim duri”, a declarat Igor Dodon.

Mai mult, Dodon dă de înțeles că ar putea organiza proteste pentru „a-și apăra victoria”.

Mitingul electoral din Capitală a fost organizat în centrul Capitalei, unde oamenii au stat umăr în umăr fără ca să respecte distanța socială și măsurile împotriva răspândirii COVID-19.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram