Candidatul la alegerile prezidențiale Igor Dodon, susținut de PSRM, a lansat amenințări deschise față de oponenții săi. În fața manifestanții, de la mitingul electoral organizat de socialiști în Capitală în ciuda pandemiei și măsurilor restrictive, Dodon spune că oponenții săi „nu înțeleg până nu primesc la bot”. 

„Vedeți ce fac oponenții noștri. Ei au trecut toate liniile roșii. Noi nu i-am atins până pe 1 noiembrie, nu i-am criticat, nu le-am pomenit numele lor. Dar ei au întrecut orice limită, până nu primesc înapoi la bot, nu înțeleg. Trebuie să fim duri”, a declarat Igor Dodon.

Mai mult, Dodon dă de înțeles că ar putea organiza proteste pentru „a-și apăra victoria”.

Mitingul electoral din Capitală a fost organizat în centrul Capitalei, unde oamenii au stat umăr în umăr fără ca să respecte distanța socială și măsurile împotriva răspândirii COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!