/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Usatîi, către alegători: „Ieșiți la vot și să votați contra „kuliokului boțit” și contra unui președinte de buzunar”

missing
13 noiembrie 2020, ora 21:03

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a îndemnat cetățenii, în cadrul unui briefing de presă, să margă duminică, 15 noiembrie, la vot și să voteze „contra kuliocului”, contra corupției și pentru schimbări”.

Renato Usatîi, lider Partidul Nostru:Eu am avut poate cele mai grele zile după primul tur. Eu voi face totul ca să alung corupția din țară. Eu cunoșteam perfect că nu doar au fost trimiși interlopi în R. Moldova și li s-a spus lor să închidă gura lui Usatîi. Astăzi, eu am trecut prin mai multe, dar nu am publicat nimic, acum s-a întrecut măsura, sunt bătuți prieteni de ai mei, studenții care-și fac studiile în Federația Rusă sunt speriați. Ei știau că eu nu pot fi cumpărat. Eu sunt sincer și am mai spus. Nimeni nu poate să se amestece în lucrurile care se întâmplă în R. Moldova. Vă îndemn să ieșiți la vot și să votați contra „kuliokului boțit”, contra unui președinte de buzunar. Astăzi am văzut marșurile lui Dodon și el parcă și-a aranjat anumite „prohode”. Aceste alegeri vor trece și noi vom trăi într-o țară prosperă”.

Astăzi a fost ultima zi de campanie electorală, iar mâine urmează Ziua Tăcerii în care orice formă de agitație este interzisă. Duminică, cei peste 3,2 milioane de alegători sunt așteptați din nou la urne pentru a-și alege președintele. În acest tur lupta pentru fotoliul de președinte se dă între Maia Sandu și Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram