Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a îndemnat cetățenii, în cadrul unui briefing de presă, să margă duminică, 15 noiembrie, la vot și să voteze „contra kuliocului”, contra corupției și pentru schimbări”.

Renato Usatîi, lider Partidul Nostru:Eu am avut poate cele mai grele zile după primul tur. Eu voi face totul ca să alung corupția din țară. Eu cunoșteam perfect că nu doar au fost trimiși interlopi în R. Moldova și li s-a spus lor să închidă gura lui Usatîi. Astăzi, eu am trecut prin mai multe, dar nu am publicat nimic, acum s-a întrecut măsura, sunt bătuți prieteni de ai mei, studenții care-și fac studiile în Federația Rusă sunt speriați. Ei știau că eu nu pot fi cumpărat. Eu sunt sincer și am mai spus. Nimeni nu poate să se amestece în lucrurile care se întâmplă în R. Moldova. Vă îndemn să ieșiți la vot și să votați contra „kuliokului boțit”, contra unui președinte de buzunar. Astăzi am văzut marșurile lui Dodon și el parcă și-a aranjat anumite „prohode”. Aceste alegeri vor trece și noi vom trăi într-o țară prosperă”.

Astăzi a fost ultima zi de campanie electorală, iar mâine urmează Ziua Tăcerii în care orice formă de agitație este interzisă. Duminică, cei peste 3,2 milioane de alegători sunt așteptați din nou la urne pentru a-și alege președintele. În acest tur lupta pentru fotoliul de președinte se dă între Maia Sandu și Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!