19 persoane au decedat de virusul COVID-19 în ultimele24 de ore în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Deces 1988: Femeie de 59 ani, din mun. Comrat, internată la SR Comrat. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 1989: Femeie de 58 ani, din r-nul Drochia, transferată de la SR Drochia, la Institutul Oncologic. Comorbidități: anemie hemolitică.

Deces 1990: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 1991: Bărbat de 52 ani, din mun. Chișinău, internat la IMU. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, dislipidemie.

Deces 1992: Bărbat de 81 ani, din r-nul Drochia, internat la SR Drochia, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 1993: Bărbat de 79 ani, din r-nul Drochia, internat la SR Drochia. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Deces 1994: Bărbat de 77 ani, din r-nul Râșcani, internat la SC Bălți. Comorbidități: obezitate.

Deces 1995: Femeie de 78 ani, din r-nul Anenii Noi, internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, angină pectorală de efort.

Deces 1996: Femeie de 47 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 1997: Femeie de 70 ani, din r-nul Fălești, internată la SR Fălești. Comorbidități: bronşită cronică obstructivă, cardiopatie ischemică.

Deces 1998: Bărbat de 79 ani, din r-nul Strășeni, internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită cronică.

Deces 1999: Bărbat de 71 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, angină pectorală de efort, cardiopatie mixtă.

Deces 2000: Bărbat de 69 ani, din r-nul Orhei, internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2001: Bărbat de 63 ani, din r-nul Orhei, transferat de la SR Orhei, la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

Deces 2002: Femeie de 59 ani, din mun. Chișinău, internată la IF „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: boală oncologică.

Deces 2003: Bărbat de 75 ani, din r-nul Dondușeni, internat la SR Dondușeni. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

Deces 2004: Femeie de 48 ani, din r-nul Criuleni, internată la SCR. Comorbidități: diabet zarahat, obezitate.

Deces 2005: Bărbat de 55 ani, din r-nul Dubăsari, internat la SR Criuleni. Comorbidități: ciroză hepatică.

Deces 2006: Bărbat de 78 ani, din r-nul Ocnița, internat la SR Ocnița. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!