Fostul judecător al Curții Constituționale Victor Popa a decedat. Acesta avea 71 de ani.

„Știre regretabilă pentru mediul academic și profesional al Republicii Moldova, a decedat Profesorul Universitar, Doctorul Habilitat, Victor Popa, Judecator la Curtea Constituțională, unul din Marii Experți în Drept Constituțional nu doar la nivel național! Nu i-am fost discipol, dar foarte mult am învățat de la Domnia Sa, dezbateri, discuții, consultații ce durau ore întregi”, a menționat Vitali Gamurari într-o postare pe o rețea socială.

Amintim că, în 2018 Victor Popa și-a dat demisia din funcția de judecător la Curtea Constituțională. Atunci Popa a invocat că motivul demisiei sale ar fi starea de sănătate. Din această cauză judecătorul a decis să elibereze funcția cu trei luni înainte să-i expire mandatul.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!