/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Actorul și regizorul Armen Djigarhanean a decedat în această noapte

missing
14 noiembrie 2020, ora 09:31

Actorul și regizorul armean Armen Djigarhanean a decedat în această noapte. Acesta avea 85 de ani. Informația a fost confirmată de reprezentanții teatrului în care activa acesta, scrie ria.ru.

„Veste tristă pentru noi în această noapte. Armen Djigarhanean, un artist și lider remarcabil, șef al teatrului care îi poartă numele, a decedat”, au declarat reprezentanții teatrului.

Djigarhanean s-a născut și a crescut la Erevan. A început să lucreze ca actor în teatrele rusești ale orașului, înainte de a se muta la Moscova pentru a continua actoria. Din 1960, Djigarhanean a apărut într-o serie de filme armene. A devenit popular în anii 1970 cu diversele roluri în filme sovietice. După aproape 30 de ani pe scena Teatrului Maiakovski, Djigarhanean a predat la VGIK (Institutul Cinematografic Gerasimov), iar în 1996 și-a fondat propriul teatru la Moscova.

Djigarhanean, unul dintre cele mai renumiți actori de filme și de scenă dintre actorii armeni și ruși. Acesta a apărut în mai multe filme decât oricare alt actor rus, având peste 250 de apariții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram