Actorul și regizorul armean Armen Djigarhanean a decedat în această noapte. Acesta avea 85 de ani. Informația a fost confirmată de reprezentanții teatrului în care activa acesta, scrie ria.ru.

„Veste tristă pentru noi în această noapte. Armen Djigarhanean, un artist și lider remarcabil, șef al teatrului care îi poartă numele, a decedat”, au declarat reprezentanții teatrului.

Djigarhanean s-a născut și a crescut la Erevan. A început să lucreze ca actor în teatrele rusești ale orașului, înainte de a se muta la Moscova pentru a continua actoria. Din 1960, Djigarhanean a apărut într-o serie de filme armene. A devenit popular în anii 1970 cu diversele roluri în filme sovietice. După aproape 30 de ani pe scena Teatrului Maiakovski, Djigarhanean a predat la VGIK (Institutul Cinematografic Gerasimov), iar în 1996 și-a fondat propriul teatru la Moscova.

Djigarhanean, unul dintre cele mai renumiți actori de filme și de scenă dintre actorii armeni și ruși. Acesta a apărut în mai multe filme decât oricare alt actor rus, având peste 250 de apariții.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!