Astăzi a fost reluată circulația rutieră pe strada Albișoara, și anume: tronsonul bulevardul Iuri Gagarin – strada Vasile Alecsandri.

Decizia municipalității de a redeschide acest tronson, a fost luată pentru a fluidiza traficul rutier în zona centrală a capitalei și examinează posibilitatea instituirii unei linii de transport public pe strada nou renovată.

„Îmi cer scuze de la cetățeni pentru blocajele create în legăturile cu lucrările executate, însă de acum încolo, odată cu finalizarea reparației, va fi fluidizat traficul din direcția sectorului Botanica spre Buiucani, prin zona industrială riverană”, a menționat edilul capitalei.

Potrivit autorităților, în prezent se desfășoară lucrări la benzile de încadrare spre bulevardul Grigore Vieru (pod), unde sunt aproape de finalizare lucrările de pozare a rețelelor inginerești. De asemenea, pe șantier continuă reabilitarea zonelor de trotuar şi asfaltarea intrărilor spre curţile de bloc.

Strada Albişoara urmează a fi dată în exploatare până la finele anului curent.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!