Igor Dodon este obligat să sisteze imediat răspândirea informațiilor defăimătoare la adresa Maiei Sandu. Hotărârea îi aparține Judecătoriei Chișinău, sediul Centru.

Judecătoria Chișinău, sediul Centru a emis astăzi o Hotărâre prin care admite parțial cererea depusă de către Maia Sandu împotriva candidatului independent, susținut de PSRM Igor Dodon, în legătură cu distribuirea pliantelor electorale ce conțin mesaje manipulatorii la adresa candidatei PAS.

„Se admite parțial cererea de chemare în judecată depusă de Maia Sandu către Igor Dodon cu privire la apărarea demnității, onoarei și reputației ca întemeiată”, se arată în Hotărâre.

De asemenea, potrivit Hotărârii judecătorești, Igor Dodon este obligat să sisteze imediat răspândirea informațiilor defăimătoare la adresa contracandidatei Maia Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!