Încă o lucrătoare medicală a decedat în urma complicațiilor virusului COVID-19. Este vorba despre Sabina Draguțan, în vârstă de 43 de ani, care a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de felcer.

„Cu profund regret și cu o mare tristețe IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea la cele veşnice a doamnei Sabina Draguțan. Colega noastră s-a stins din viață la data de 14 noiembrie, la vârsta de numai 43 de ani. Sabina Draguțan a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de felcer.Doamna Sabina a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19”, se arată într-un comunicat al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Sabina Draguțan.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!