Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit, în cadrul ședinței de vineri, 13 noiembrie, program special de lucru pentru secția de votare nr. 1/442 din orașul Budapesta, Republica Ungară. Această secție de votare va fi deschisă între orele 07:00 și 19:00.

Decizia vine în contextul instituirii, de către autoritățile statului ungar, a unor măsuri restrictive de circulație pe timp de noapte între orele 20:00-05:00, legate de situația epidemiologică generată de COVID-19. Programul special de lucru stabilit este determinat de necesitatea asigurării votului în maximă siguranță pentru alegători, cât și pentru membrii organului electoral, care urmează să totalizeze rezultatele alegerilor, deplasându-se la domiciliu în intervalul orelor permise.

Amintim că anterior, CEC a instituit program special de activitate pentru secțiile de votare nr. 1/307, orașul Baku, Republica Azerbaidjan și nr. 1/342, orașul Strasbourg, Republica Franceză.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!