/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ din România. Zece persoane au decedat

14 noiembrie 2020, ora 21:16

Zece persoane au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Irina Popa.

„Zece persoane au fost declarate decedate, iar şapte persoane sunt în stare critică, inclusiv medicul de gardă”, a spus, la Antena 3, Irina Popa. Potrivit acesteia, în urma incendiului nu a fost necesară evacuarea altor persoane decât cele aflate la etajul doi al spitalului, scrie Agerpres.

Ea a precizat că pentru transportul pacienţilor au sosit la Piatra Neamţ ambulanţe din Iaşi, Bacău şi Roman.

Încendiul a izbucnit în această seară, în jurul orei 18.30, și a afectat secția de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ România – unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram