La secțiile de votare deschise în Federația Rusă au votat, în al doilea tur de scrutin, peste 14 mii de oameni. Prezența la vot este cu mult mai mare decât în primul tur de scrutin, când la urne s-au prezentat 5603 de moldoveni.

Potrivit surselor TV8, din cele 17 secții deschise în Rusia, doar la una nu s-au închis urnele pentru că a fost prelungit programul de activitate.

Astfel, potrivit datelor de care a făcut rost TV8, cele mai multe voturi – 1799 – au fost înregistrate la secția deschisă la Ambasada Republicii Moldova de la Moscova. La alte trei secții de vot deschise în regiunea Moscova s-au înregistrat câte 1600 de alegători.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!