/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Cererea de chemare în judecată înaintată de Igor Dodon împotriva Maiei Sandu, scoasă de pe rol 

missing
15 noiembrie 2020, ora 16:51

Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a emis astăzi o hotărâre prin care a decis scoaterea de pe rol a cererii de chemare în judecată înaintată de Igor Dodon, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, împotriva Maiei Sandu.

„Judecătoria Chișinău a emis o hotărâre prin care a decis scoaterea de pe rol a cererii de chemare în judecată înaintată de Igor Dodon, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, împotriva Maiei Sandu, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, cu privire la apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale”, au declarat reprezentanții PAS.

Decizia poate fi atacată în decurs de 15 zile, la Curtea de Apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram