/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Alegeri prezidențiale. Poliția și veteranii la punctul de control dintre Varnița și Bender

15 noiembrie 2020, ora 08:37

Poliția și veteranii stau în preajma punctului de control dintre Varnița și Bender, pe unde moldovenii din stânga Nistrului vin la Varnița pentru a-și exercita dreptul la vot. Aceștia monitorizează fluxul de mașini care vine dinspre Bender și verifică să nu fie transportați alegători organizat.

Potrivit unui veteran, microbuzele de rută sunt lăsate să treacă, iar cele particulare însemnate și monitorizate pentru a se observa dacă nu fac naveta dus-întors.

Precizăm că astăzi se desfășoară cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, pentru cetățenii din Transnistria au fost deschise 42 de secții de votare. Pentru fotoliul de președinte se luptă Maia Sandu, candidata PAS și Igor Dodon, candidatul independent, susținut de PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram