Poliția și veteranii stau în preajma punctului de control dintre Varnița și Bender, pe unde moldovenii din stânga Nistrului vin la Varnița pentru a-și exercita dreptul la vot. Aceștia monitorizează fluxul de mașini care vine dinspre Bender și verifică să nu fie transportați alegători organizat.

Potrivit unui veteran, microbuzele de rută sunt lăsate să treacă, iar cele particulare însemnate și monitorizate pentru a se observa dacă nu fac naveta dus-întors.

Precizăm că astăzi se desfășoară cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, pentru cetățenii din Transnistria au fost deschise 42 de secții de votare. Pentru fotoliul de președinte se luptă Maia Sandu, candidata PAS și Igor Dodon, candidatul independent, susținut de PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!