/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Poliția, veteranii și activiștii locali încă stau la postul dintre Varnița și Tighina

15 noiembrie 2020, ora 18:17

După ce în timpul zilei s-au înregistrat altercații la Varnița, la această oră, la puntul de trecere dintre Varnița și Bender încă sunt prezenți poliția, trupele speciale, combatanții și activiștii locali.

Precizăm că astăzi, în Varnița s-a format o coadă imensă la secția de vot deschisă pentru alegătorii din stânga Nistrului. Cozi s-au înregistrat și la Hagimus și la Rezina și la Ceucari.

În total pentru moldovenii din regiunea transnistreană au fost deschise 42 de secții de votare.

Duminică, 15 noiembrie, se desfășoară al doilea tur al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Moldovenii aleg între Maia Sadu, candidata PAS, și Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram