/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Primul moldovean care a votat în turul II al alegerilor prezidențiale este în Japonia

missing
15 noiembrie 2020, ora 07:05
Primul moldovean care și-a exprimat dreptul la vot în turul II al alegerilor prezidențiale este Mircea Eni. Un cetățean al R. Moldova care și-a făcut studiile în domeniul arhitecturii la Universitatea Harvard, iar în prezent activează în Japonia în cadrul unei renumite companii nipone de arhitectură și design.
Secția de votare de la Tokio a primit primul cetățean care și-a exercitat dreptul de vot – Mircea Eni. Cetățean al Republucii Moldova care și-a făcut studiile în domeniul arhitecturii la Universitatea Harvard, iar în prezent activează în Japonia în cadrul unei renumite companii nipone de arhitectură și design. Invităm membrii comunității cetățenilor Republicii Moldova stabiliți în Japonia să participe la votare. Secția la sediul ambasadei urmează să activeze până la ora 21:00.
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a actualizat și a publicat informațiile privind impactul restricțiilor COVID-19 privind votul în străinătate la toate cele 139 de secții de votare constituite în străinătate.”, se arată într-un  mesaj postat pe pagina de Facebook a Ambasadei R. Moldova în Japonia.

Astăzi în R. Moldova are loc turul II al alegerilor prezidențiale. Cetățenii moldoveni cu drept de vot atât din țară, cât și din străinătate, vor putea vota pentru unul dintre cei doi candidați înscriși în cursă.

– Sandu Maia, desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”;

– Dodon Igor, candidat independent, susținut de PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram