Lidera PAS, Maia Sandum spune că este prea devreme pentru a comenta rezultatele alegerilor prezidențiale. Declarația a fost făcută într-o intervenție pentru TV8.

„Nu comentăm rezultatele. Este devreme. Trebuie să avem răbdare, să vedem rezultatele finale și apoi vom comenta. Până atunci vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor care au ieșit la vot, atât celor de acasă, cât și celor din diaspora pentru că au făcut un efort enorm pentru a merge la vot. Le mulțumesc tuturor pentru că cred în votul lor și țin la R. Moldova și la oamenii din R. Moldova”, a spus Maia Sandu.

Menționăm că, au fost procesate 94,77 % din totalul de procese verbale. În acest moment Maia Sandu are 52,09%, iar Igor Dodon – 47, 91%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!