Șase secții de votare deschise pentru turul doi de scrutin în străinătate, riscă să rămână fără buletine de vot înainte de ora 21.00, când se vor închide urnele. Două dintre acestea sunt în Germania, două în Marea Britanie și câte una în Franța și Italia.

Potrivit CEC, numărul buletinelor de vot este la limită în secțiile de votare deschise în:

Montreuil, Republica Franceză – peste 4600 alegători;
Frankfurt, Germania – circa 4500 alegători;
Londra, Marea Britanie – peste 4300 de alegători;
Londra, Marea Britanie – 4000 de alegători;
Berlin, Germania – 4100 alegători;
Parma, Italia – circa 4000 alegători.

Prin prisma celor expuse și în comunicatele anterioare, îndemnăm cetățenii Republicii Moldova să meargă să-și exercite dreptul de vot la cea mai apropiată secție de votare, unde este disponibil un număr mai mare de buletine de vot”, menținează CEC.

Amintim că biroul electoral poate decide asupra prelungirii, cu cel mult 2 ore, a termenului votării pentru a le permite alegătorilor care stau în rând la secţia de votare respectivă să-şi realizeze drepturile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!