Parvin primele rezultate din turul doi al acestor alegeri prezidențiale. Prima secție de vot care s-a deschis în cadrul acestui scrutin și-a închiat deja activitatea. Este vorba despre secția din capitala Japoniei, orașul Tokyo. După ce au fost calculate buletinele de vot s-a constatat că aici au votat 30 de moldoveni.

Potrivit Ziarului de Gardă, care a făcut rost de rezultatele votului, rezultatele preliminare arată că din cele 30 de voturi – 27 au fost pentru candidata PAS, Maia Sandu, și celelalte  trei – pentru candidatul independent Igor Dodon.

Totodată, CEC informează despre faptul că și-a încheiat activitatea, cu ceva timp în urmă, și secția de votare din China.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!