Candidatul din turul întâi al unioniștilor, Dorin Chirtoacă, a mers în această seară la sediul PSRM, unde a susținut o conferință de presă candidatul independent Igor Dodon. Chirtoacă a adus un „kuliok” înrămat, cu panglică neagră pe margine, drept cadou pentru liderul neformal al socialiștilor. 

După ce Dodon și-a încheiat declarațiile, Dorin Chirtoacă a venit și a pus „kuliokul” înrămat pe tribuna unde cu câteva minute înainte luase cuvântul Dodon și a declarat că acesta este un mesaj din partea tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Aveam o datorie personal față de domnul Dodon încă de 10 ani în urmă și i-am întors-o în felul acesta. Dar de fapt, este un mesaj din partea tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a menționat Chirtoacă.

În opinia lui Chirtoacă, Igor Dodon a pierdut aceste alegeri și acest „kuliok” este meritul său.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!