/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Chirtoacă i-a adus lui Dodon un „kuliok” înrămat, cu panglică neagră. „Este un mesaj din partea tuturor cetățenilor R. Moldova”

missing
15 noiembrie 2020, ora 21:40

Candidatul din turul întâi al unioniștilor, Dorin Chirtoacă, a mers în această seară la sediul PSRM, unde a susținut o conferință de presă candidatul independent Igor Dodon. Chirtoacă a adus un „kuliok” înrămat, cu panglică neagră pe margine, drept cadou pentru liderul neformal al socialiștilor. 

După ce Dodon și-a încheiat declarațiile, Dorin Chirtoacă a venit și a pus „kuliokul” înrămat pe tribuna unde cu câteva minute înainte luase cuvântul Dodon și a declarat că acesta este un mesaj din partea tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Aveam o datorie personal față de domnul Dodon încă de 10 ani în urmă și i-am întors-o în felul acesta. Dar de fapt, este un mesaj din partea tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a menționat Chirtoacă.

În opinia lui Chirtoacă, Igor Dodon a pierdut aceste alegeri și acest „kuliok” este meritul său.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram