/VIDEO/ Deși plouă, zeci de moldoveni din Londra stau în rând pentru a vota

15 noiembrie 2020, ora 08:49

Sub umbrele, unul lângă altul, zeci de moldoveni stau în rând la una din secțiile de votare din Londra și așteaptă pentru a-și exercita dreptul la vot.

Din imaginile video transmise de un cititor tv8, vedem că afară plouă și este încă întuneric, însă aceștia deja stau în rând cu umbrele și se străduie să păstreze distanța.

Precizăm că pentru moldovenii din diasporă s-au deschis 2143 secții de vot, iar rânduri s-au format de dimineață în mai multe orașe europene printre care: Frankfurt, Veneția sau Hamburg.

Pe 15 noiembrie are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, cetățenii își aleg șeful statului pentru următorii patru ani, bătălia se dă între Maia Sandu, candidata PAS și Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram