Sub umbrele, unul lângă altul, zeci de moldoveni stau în rând la una din secțiile de votare din Londra și așteaptă pentru a-și exercita dreptul la vot.

Din imaginile video transmise de un cititor tv8, vedem că afară plouă și este încă întuneric, însă aceștia deja stau în rând cu umbrele și se străduie să păstreze distanța.

Precizăm că pentru moldovenii din diasporă s-au deschis 2143 secții de vot, iar rânduri s-au format de dimineață în mai multe orașe europene printre care: Frankfurt, Veneția sau Hamburg.

Pe 15 noiembrie are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, cetățenii își aleg șeful statului pentru următorii patru ani, bătălia se dă între Maia Sandu, candidata PAS și Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!