/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO. FOTO/ Sediul PSRM, în beznă. Cu puțin timp înainte de a se închide secțiile de vot, la partidul care îl susține pe Dodon nu se observă mișcare

missing
15 noiembrie 2020, ora 19:59

Cu o oră și jumătate înainte de închiderea secțiilor de vot din Republica Moldova, la sediul Partidului Socialiștilor, cel care a anunțat deschis că îl susține în aceste alegeri pe candidatul Igor Dodon, nu este forfotă ca și în ceilalți ani. Dincontra, sediul formațiunii este cuprins de beznă.

Acum câteva minute, jurnaliștii TV8 care se află la sediul PSRM au surprins imagini cu clădirea sediului, unde nu se observă mișcare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram