Candidatul independent Igor Dodon face primele declarații de presă după închiderea urnelor de vot în turul doi al alegerilor prezidențiale. Igor Doidon susține că calculele făcute de echipa sa arată că învinge în interiorul țării cu o diferență destul de mare, ceea ce ar acoperi votul din diasporă.

Candidatul indepent spune că este gata de orice scenariu. Totuși, este optimist în legătură cu rezultatele celui de-al doilea tur.

Eu sunt destul de optimist referitor la rezultatele acestui scrutin. Măsurările și calculele noastre interne arată că conducem la o diferență destul de mare în interiorul țării, asta fără diasporă și fără transnistria”, a declarat Dodon.

Dodon a îndemnat oamenii la calm și la liniște și spune că este gata să  tragă linie și să fie în dialog cu toate „partidele responsabile” din Parlament. „Trebuie să încheiem la calm aceste alegeri”, a declarat Dodon.

Astăzi a avut loc turul II al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Cetățenii moldovenii și-au ales președintele pentru următorii patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!