/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Igor Dodon este sigur de victorie. „Calculele noastre arată că învingem cu o diferență mare în interiorul țării”

missing
15 noiembrie 2020, ora 21:10

Candidatul independent Igor Dodon face primele declarații de presă după închiderea urnelor de vot în turul doi al alegerilor prezidențiale. Igor Doidon susține că calculele făcute de echipa sa arată că învinge în interiorul țării cu o diferență destul de mare, ceea ce ar acoperi votul din diasporă.

Candidatul indepent spune că este gata de orice scenariu. Totuși, este optimist în legătură cu rezultatele celui de-al doilea tur.

Eu sunt destul de optimist referitor la rezultatele acestui scrutin. Măsurările și calculele noastre interne arată că conducem la o diferență destul de mare în interiorul țării, asta fără diasporă și fără transnistria”, a declarat Dodon.

Dodon a îndemnat oamenii la calm și la liniște și spune că este gata să  tragă linie și să fie în dialog cu toate „partidele responsabile” din Parlament. „Trebuie să încheiem la calm aceste alegeri”, a declarat Dodon.

Astăzi a avut loc turul II al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Cetățenii moldovenii și-au ales președintele pentru următorii patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram