Unei mașini cu numere transnistrene care avea mai mulți oameni la bord nu i s-a permis intrarea în Varnița. Aceasta a făcut cale întoarsă, după ce veteranii de la postul de control au sesizat că aceasta a făcut deja o cursă dinspre Bender spre Varnița.

Poliția, prezentă la fața locului, a monitorizat ca aceasta să facă cale întoarsă, iar unii dintre veterani au atras atenția că în mașină erau mai mulți pasageri. Combatanții monitorizează postul de trecere din Varnița ca alegătorii din stânga Nistrului să nu fie aduși organizat la secția de vot.

Combatanții au întors mașina înapoi pentru că aceasta nu se afla la prima intrare în Varnița. Acest fapt a fost declarat și de deputatul Igor Grosu, prezent la fața locului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!