Și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot. Lidera PSRM a venit la secția de vot alături de soțul său. 

„Este o zi foarte importată astăzi pentru Republica Moldova. Astăzi, poporul țării își alege conducătorul. Un conducător care trebuie să fie un statalist, să știe să-și apere Republica Moldova, să se mândrească cu propria țară și niciodată în viață să nu vrea o închine altui stat. Pentru asta am votat. Pentru stabilitate și pace în Republica Moldova, pentru țara noastră micuță, dar foarte și foarte importantă, pentru poporul nostru moldovenesc, indiferent de naționalitate”, a spus Grecianîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!