Igor Dodon va reveni la conducerea PSRM după ce Maia Sandu va fi învestită în funcția de președintă. Despre aceasta a anunțat politicianul după ce a avut o întrevedere cu fracțiunea parlamentară astăzi, 16 noiembrie. 

„Am fost unanimi în opinia că cei circa 50% de alegători din țară, care au votat pentru candidatura mea, reprezintă un segment impunător al societății, așteptările cărora nu pot fi neglijate. Am decis că vom merge ferm înainte, apărându-le interesele și viziunile. Vom depune toate eforturile ca angajamentele date oamenilor să le realizăm cu succes. De asemenea, am constatat necesitatea de a evita o posibilă criză politică, care ar provoca după sine aprofundarea problemelor în economie și un colaps social. În opinia socialiștilor, o criză politică și guvernamentală ar însemna intrarea în incapacitate de plată a salariilor și pensiilor, fapt care trebuie evitat. Mi-am exprimat speranța, că în urma întrevederilor pe care urmează să le inițiez și cu alte grupuri parlamentare, o soluție eficientă în acest sens va fi identificată”, a menționat Dodon într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dodon a menționat că în cadrul întrevederii deputații socialiști au propus ca acesta să revină la conducerea PSRM, urmând ca acest fapt să se producă în conformitate cu prevederile statutare ale formațiunii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!