/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Mesajul fostului premier Pavel Filip pentru Maia Sandu

missing
16 noiembrie 2020, ora 08:02

Fostul premier Pavel Filip a felicitat cetățenii care au ieșit masiv la vot, dar și pe Maia Sandu. Acesta a menționat că oamenii își doresc nu doar schimbarea președintelui, dar și a guvernării.

„Felicitări cetățenilor noștri care au ieșit masiv astăzi la vot atât în țară, cât și peste hotare! Felicitări președintelui ales Maia Sandu! Mobilizarea extraordinară de astăzi arată că oamenii au așteptări mari și că își doresc schimbarea, schimbarea nu doar a președintelui, ci și schimbarea guvernării. E de datoria clasei politice să nu-i dezamăgească, să găsească înțelegere pentru a rezolva problemele oamenilor”, a menționat Filip într-un mesaj pe Facebook.

Amintim că, ieri au avut loc cel de-am doilea scrutin al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. După procesarea a 99, 81% din totalul de voturi, Maia Sandu a adunat – 57, 61%, iar Igor Dodon – 42, 39%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram