Fostul premier Pavel Filip a felicitat cetățenii care au ieșit masiv la vot, dar și pe Maia Sandu. Acesta a menționat că oamenii își doresc nu doar schimbarea președintelui, dar și a guvernării.

„Felicitări cetățenilor noștri care au ieșit masiv astăzi la vot atât în țară, cât și peste hotare! Felicitări președintelui ales Maia Sandu! Mobilizarea extraordinară de astăzi arată că oamenii au așteptări mari și că își doresc schimbarea, schimbarea nu doar a președintelui, ci și schimbarea guvernării. E de datoria clasei politice să nu-i dezamăgească, să găsească înțelegere pentru a rezolva problemele oamenilor”, a menționat Filip într-un mesaj pe Facebook.

Amintim că, ieri au avut loc cel de-am doilea scrutin al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. După procesarea a 99, 81% din totalul de voturi, Maia Sandu a adunat – 57, 61%, iar Igor Dodon – 42, 39%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!