Primarul General a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria obținută în cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale. Mesajul a fost transmis la începutul ședinței săptămânale a Primăriei.

„Alegerile au trecut, am avut probabil cea mai mare prezență la urnele de vot și vreau să o felicit pe Maia Sandu pentru victoria obținută și funcția de președinte, și să-i doresc succes și dezvoltare pentru țara noastră”, a spus primarul în cadrul ședinței.

De asemenea, Ceban a menționat că azi dimineață a făcut o inspecție pe la birourile primăriei la 8.00 dimineața, iar mulți angajați lipseau de la locul de muncă: „Febra electorală a trecut și rog resursele umane să penalizeze, dacă acest lucru se mai repetă în timpul săptămânii”, a conchis primarul.

Amintim că, ieri au avut loc cel de-am doilea scrutin al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. După procesarea a 99, 81% din totalul de voturi, Maia Sandu a adunat – 57, 61%, iar Igor Dodon – 42, 39%.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!