/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Primul din tabăra lui Dodon. Primarul Ion Ceban a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria obținută

missing
16 noiembrie 2020, ora 08:40

Primarul General a felicitat-o pe Maia Sandu cu victoria obținută în cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale. Mesajul a fost transmis la începutul ședinței săptămânale a Primăriei.

„Alegerile au trecut, am avut probabil cea mai mare prezență la urnele de vot și vreau să o felicit pe Maia Sandu pentru victoria obținută și funcția de președinte, și să-i doresc succes și dezvoltare pentru țara noastră”, a spus primarul în cadrul ședinței.

De asemenea, Ceban a menționat că azi dimineață a făcut o inspecție pe la birourile primăriei la 8.00 dimineața, iar mulți angajați lipseau de la locul de muncă: „Febra electorală a trecut și rog resursele umane să penalizeze, dacă acest lucru se mai repetă în timpul săptămânii”, a conchis primarul.

Amintim că, ieri au avut loc cel de-am doilea scrutin al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. După procesarea a 99, 81% din totalul de voturi, Maia Sandu a adunat – 57, 61%, iar Igor Dodon – 42, 39%.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram