tv8.md a fost site-ul de știri cel mai accesat pe 15 noiembrie când s-a desfășurat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din R. Moldova. Potrivit datelor Biroului de Audit al Tirajelor si Internetului, site-ul nostru a fost accesat de peste 80 de mii de utilizatori din țară. Aceleași date arată că, cititorii tv8.md au vizualizat peste 277 de mii de pagini.

Duminică, 15 noiembrie, echipa de jurnaliști a site-ului a scris 192 de știri, iar potrivit Google Analytics, în medie, un cititor a petrecut pe site circa 4,2 minute. Datele mai arată că fiecare utilizator a citit cel puțin două știri.

Mulțumim pentru încredere și promitem în continuare să ne facem munca profesionist și să vă informăm despre cele mai importante evenimente din țară și din afara acesteia.

Sursa: trafic.md

Sursa: trafic.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!