Lidera PAS Maia Sandu susține o conferință de presă în aceste clipe. Președinta aleasă le-a mulțumit oamenilor pentru votul de încredere, dar și echipei sale pentru munca depusă.

„Vă mulțumesc pentru vot. Vă promit să prețuiesc încrederea voastră. Solidaritatea voastră a uimit ieri o lume întreagă. Victoria este a voastră. Oamenii au votat pentru o țară care îi unește. De acum înainte vom merge împreună. Încrederea acordată mă onorează, mandatul de președinte pentru mine nu este un premiu sau un privilegiu, urmează patruani de mandat deloc ușori. Moldovenii vor un stat care apără și respectă fiecare cetățean. Oamenii vor un stat cu instituții puternice. Cetățenii vor un Parlament cu deputați care nu se vând”, a menționat Sandu.

De asemenea, Sandu a declarat că una din prioritățile sale va fi oprirea furtului banului public.

„Mulțumim partenerilor noștri externi care au fost alături de noi la bine și la rău”, a mai adăugat Sandu.

„Simt că de mine sunt legate multe așteptăi și port o responsabilitate enormă. O să vă rog să rămâneți alături de mine și în continuare. Avem nevoie de curaj și implicare”, a menționat Sandu.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!