/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Maia Sandu: „Vă promit să prețuiesc încrederea voastră”

missing
16 noiembrie 2020, ora 12:02

Lidera PAS Maia Sandu susține o conferință de presă în aceste clipe. Președinta aleasă le-a mulțumit oamenilor pentru votul de încredere, dar și echipei sale pentru munca depusă.

„Vă mulțumesc pentru vot. Vă promit să prețuiesc încrederea voastră. Solidaritatea voastră a uimit ieri o lume întreagă. Victoria este a voastră. Oamenii au votat pentru o țară care îi unește. De acum înainte vom merge împreună. Încrederea acordată mă onorează, mandatul de președinte pentru mine nu este un premiu sau un privilegiu, urmează patruani de mandat deloc ușori. Moldovenii vor un stat care apără și respectă fiecare cetățean. Oamenii vor un stat cu instituții puternice. Cetățenii vor un Parlament cu deputați care nu se vând”, a menționat Sandu.

De asemenea, Sandu a declarat că una din prioritățile sale va fi oprirea furtului banului public.

„Mulțumim partenerilor noștri externi care au fost alături de noi la bine și la rău”, a mai adăugat Sandu.

„Simt că de mine sunt legate multe așteptăi și port o responsabilitate enormă. O să vă rog să rămâneți alături de mine și în continuare. Avem nevoie de curaj și implicare”, a menționat Sandu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram