Un bărbat de 61 de ani a murit după ce a fost lovit de două microbuze, dintre care unul de pe ruta „Bălți-Chișinău”. Tragedia s-a produs aseară în satul Cișmea din raionul Orhei. 

„Șoferul unui Mercedes Sprinter, în afara trecerii de pietoni, într-un loc neiluminat, a tamponat pe un bărbat de 61 de ani. În urma traumelor primite, pietonul a decedat la fața locului. Șoferul a fost testat alcoolscopic, însă acest nu se afla în stare de ebrietate. În urma tamponării, pietonul a fost aruncat peste linia dublă continuă, ajungând pe banda de circulație cu sens opus”, spun polițiștii.

Potrivit informațiilor, la scurt timp, pietonul a fost tamponat și de un microbuz de pe ruta Bălți-Chișinău, condus de un șofer de 33 de ani. În urma impactului, acesta și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului, au precizat polițiștii.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Foto: IP Orhei

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!