Șeful statului anunță că a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova.

„Am discutat un spectru larg de chestiuni cu privire la agenda bilaterală, diplomatul rus exprimând recunoștință pentru eforturile pe care le-am depus în perioada mandatului meu de Președinte al Republicii Moldova și orientate spre îmbunătățirea relațiilor moldo-ruse”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, șeful statului spune că în cursul întrevederii „am constatat realizarea unui nivel nou al dialogului strategic dintre cele două state și existența unui fundament solid pentru consolidarea în continuare a interacțiunii bilaterale, în diverse domenii de interes reciproc. În mod special, am discutat despre activitatea misiunii observatorilor din Rusia în cadrul alegerilor Președintelui Republicii Moldova. În context, am adus mulțumiri părții ruse pentru interesul manifestat”.

Precizăm că potrivit rezultatelor preliminare ale alegerilor prezidențiale, noua președintă a R. Moldova este Maia Sandu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!